simgecemre ♥Züper Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 27 Nerden: : Cemremin Kalbinden♥♥Zacimin Mawişş Gözlerinden Adın: : Simge Burcun: : Akrep Favori Çift : Takımın : Siteyi Kim Tavsiye Etti? : Siteyi ben kurdum Şeker Hayvanın : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: yoshynın yabancı bir dergiyle röpörtajı Ptsi Ekim 06, 2008 1:08 pm | |
| Nadya:yasemin her şarkıda en az senin sesin duyuluyor neden? Yoshy:Aslında neredeyse en fazla ben erenden sonra en ince sesli benim bu yüzden cemre ve gülçinin arasında kaynıyo sesim. Nadya:Peki Sindy Babedeki bu ilk röportajında heyecenlımısın? Yoshy:Aslında pek değil çünkü bu röportajı herkez izleyemiyor ama yinede başka ülkenin programında olmak biraz heyecanlandırıyor. Nadya:O zmn lakabın neydi senin: yoshy:10,15 tane lakabım vardı ama bi tanesini söliyim aramin. Nadya:Aramin mi ne demek yani? Yoshy:ben arabaları çok severim hatta bayılırım o yüzden ara birde adımın son hecesi min olduğu için aramin diyolardı. Nadya:Arkadaşlarınla birliktemi daha keyif yoksa tek başına dahmı keyifli röportaj yapmak? Yoshy:Arkadaşlarla çünkü yani sonuçta biz bir grubuz ve tek olmak fazla iyi değil ben yanlız kalmaktan korkarım örneğin yani böyle bi fobim var. Nadya:Evet sayın seyirciler Yaseminin fobisini yakaladık işte seni hep yalnız bırakıcaz. Yoshy:Yok almayım ben saolun tokum ben:) Nadya şaka yaptık cnm eğer bi gün yalnız kalırsan biz senin hep yanında olacağız | |
|